Sider

mandag 5. oktober 2009

På skogstur med pappa Kero!

Igår dro vi avgårde til fredrikstad for å gå en skogstur. Jeg visste ikke helt hva vi skulle til å begynne med, men så dukket han opp :) Det var pappa'n min Kero!!! :) Jeg ble litt skeptisk i begynnelsen for han løp rett bort til meg å gav meg kyss på nesa! Men jeg elsker jo å leke jeg også, så jeg ble kjempeglad etterhvert! Vi hoppet og lekte på parkeringsplassen ved fredrikstadmarka og det var så gøy! Pappa Kero var nesten like barnslig som meg og det synes jeg var ekstra stas. Var endelig godt å leke med noen på min egen "størrelse" :):) Så vi gikk vi en runde i skogen og tilbake til parkeringsplassen. Hadde det vært opp til meg så ville jeg lekt med Pappa Kero i flere timer til, men vi måtte dra hjem for jeg ble ganske sliten.

Håper jeg kommer til å treffe han ganske snart, for han var skikkelig kuuuuul :D

5 kommentarer:

 1. Så morsomt du har hatt det. Og så er det jo morsomt å se at du syns pappan min (ja han er min pappa også nemlig) er kuul. Jeg er litt misunnelig på deg som får lov til å leke med han. Hilsen Barfi 8 mnd stor ;-)

  SvarSlett
 2. Du skulle jo tatt noen bilder av deg og pappaen din! Det hadde vært gøy å se:-) Tenker dere hadde det gøy ja:-)

  SvarSlett
 3. Takk for en kjempekoselig tur! Jippi var aldeles nydelig, og så god og smart en liten dame :-).
  Håper vi sees snart igjen (og da skal vi ta med kamera).

  Klem fra Kero (og Nina)

  SvarSlett
 4. Det var sikkert kjempekoselig :o) Pappaer er ofte veldig barnslige!
  Håper på bilder neste gang, ja ;o)

  SvarSlett
 5. Så morsomt at vi har samme far da Barfi :) Da er vi jo halvsøsken ;) Vi er ganske heldige som har Kero som pappa for han er en skikkelig kul kar altså :) Vi skulle egentlig tatt med kamera men dumme "mamma og pappa" glemte det :( Men neste gang skal vi ta masse bilder :)

  SvarSlett