Sider

mandag 14. mars 2011

Kongsbergutstillinga!

Ja, da var Jippi på sin 2 utstilling i år :) Og jeg må si vi var utrolig heldig med været! Det kunne absolutt ikke blitt bedre! :)
Jeg vil nok si at det gikk ganske bra denne gangen også, bortsett fra at Jippi nekta å løpe når vi først var kommet inn i ringen :P Da var det så mye annet å snuse på altså! Og det endte jo med at jeg faktisk måtte slepe Jippi etter meg! Hehe!
Men men!

Resultatet hennes ble Excellent, 3UKK .
Og her er hennes kritikk for dagen:

22 mnd harmonisk godt bygd tispe. Passende øyefarge.
På dagen enda litt bløte men tillatte ører. Godt bitt, god hals.
Ryggen er litt bløt. "Pass på matmengden". ( Nå har vi vært på 3 utstillinger med 2 forskjellige dommere og snakket med veterinær, og ingen av de har skrevet/sagt at Jippi er "feit" men kun ei godt utviklet kraftig tispe. Så jeg vet ikke hvem av de som har rett.. Men vi syns hvertfall ikke Jippi er feit ettersom vi har jobbet med å holde vekta hennes nede da hun var i litt for godt hold som valp ;) )

God ansatt hale. Godt vinklet bakpart. Passe brystkasse. God benstamme og poter.
Beveger seg godt bak, men ryggen synker litt. God pelsfarge og temperament.

Alt i alt så er jeg fornøyd med kritikken hennes da mesteparten av det var positivt, men vi var litt uheldig med prestasjonen vår i ringen ;)

Jippi var også veldig heldig som fikk leke mye med kullbrødrene hennes :) Det var akkurat som om de kjente hverandre igjen! Så det var artig å se! Hun lekte også veldig mye med sin halvsøster Lina og de lekte så pent sammen :) Jippi hilser til sine søsken og sier at hun gleder seg veldig til å se dere igjen!:)

9 kommentarer:

 1. Grattis med fin kritikk Eilleen. Jeg syntes det er utrolig bra av deg av du tør å gå ut i ringen, det er mer enn hva jeg tør. Neste gang oppfører Jippy seg sikkert eksemplarisk :-).
  Var både Japp og Janos der? Traff du halvbroren, Lappejentas Kero, der også?
  Kero hilser så mye.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med kjempefin kritikk! Jippi er skikkelig nydelig. :-)
  Så heldig som fikk leke med kullbrødrene sine også, det tenker jeg var stor stas! :-)

  SvarSlett
 3. Gratulere med flott kritikk på jenta!! Utrolig flott er hun!!
  Ha en fin uke!!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med ett flott resultat! Jeg liker dessuten det navnet hennes så godt, og at Jippi er nydelig kan ingen komme fra :o))))

  SvarSlett
 5. Du presenterer Jippi kjempebra Eileen! Av og til hender det at eier og hund ikke er helt på nett. Slik er det bare. :-)
  Jippi er den fineste! :0) Og fin kritikk fikk hun.
  Lina syntes det er så stas og treffe jippi. Vi gleder oss begge til neste gang.

  SvarSlett
 6. Jippi er så fin, enig med Nøve at navnet er herlig. Vanskelig å rope navnet i en sint tone:) ! Gratulerer med flott kritikk, tror det er viktig å huske at kritikken egentlig bare er en persons mening!

  SvarSlett
 7. Gratulere så masse! Velfortjente dette..Hun er jo så vakker! Tenker det var gøy både for henne og deg å treffe kullbrødrene igjen også!

  SvarSlett
 8. Tusen takk for fine kommentarer alle sammen :)

  Vi elsker navnet hennes vi også, det er bare positivt og herlig :)

  Nina: Både Japp og Janos var der og vi fikk sett halvbroren hennes Kero også :) Han var veldig fin! :)

  Ida: Tusen takk! Jeg prøver jo så godt jeg kan :) Men det er sant som du sier, noen ganger så er man ikke helt på nett ;) Men det er jo bare en treningssak! Nå skal det bli litt utstillingstrening fremover ;)

  SvarSlett
 9. Gratulerer med godt resultat! Jippi er kjempefin!

  SvarSlett