Sider

mandag 27. februar 2012

Oppdatering av Jippi's liv


Hei alle sammen :)

Nå er det en stund siden vi har skrevet her, men det tida har bare flydd fra oss så vi har ikke hatt tid til å skrive her.. Men her kommer en kort oppdatering:

Som sikkert de fleste av dere av vet så fikk vi litt dårlige nyheter ang hoftene til Jippi. Jippi fikk D i resultat, og det var ikke det vi håpet på i det hele tatt.. M
en sånn er jo nå det..
Så nå har vi egentlig bare jobbet med å mosjonere henne riktig :) Jippi har ihvertfall ikke vist noe tegn til ubehag eller stivhet, så det er ikke merkbart nå :)
Vi får bare håpe å krysse fingrene at det holder seg slik :)

Ellers har Jippi kost seg masse med skogsturer og uteliv :) Jippi er absolutt en hund som trives å være ute nå som snøen har kommet, så da er hun mye ute på verandaen og titter på livet i nabolaget :) Planen er å få inngjerda hagen slik at hun kan være løs i hagen, men for nå er hun fornøyd med å være på verandaen, da har hun oversikten! Jippi er kjempeflink når hun er ute! Når de andre hundene i nabolaget bjeffer, sier hun ikke
et kvekk! Så det er jo kjempebra!

Dette året her har vi tenkt å være med på de fleste utstillinger som er. Jippi mangler kun ett Cert til hun er Champion. Så det er da målet vårt for i år :) Nå får vi ikke vært med på Kongsbergutstillingen siden samboeren er bortreist da.. Så da får vi heller bli med på neste :)

Håper dere alle har hatt et fint år hittil, så håper jeg vi ser dere på utstillingene :)

Hilsen Jippi, Eilleen & Chris

Jippi på skogstur

1 kommentar:

  1. Så trist med hofteresultatet til Jippi, krysser fingrene for at det fortsetter å bare være et resultat på et papir - mye er gjrot så lenge Jippi kan ha et vanlig liv!

    Inngjerding av hage er gull verdt, det tror jeg virkelig er den beste investeringen vi har gjort etter at vi fikk Frost.

    SvarSlett