Sider

søndag 13. september 2009

En helg i hovedstaden

Som dere ser i overskriften så har jeg vært i Oslo denne helgen :)
Det var veldig spennende syntes jeg, for alt var helt nytt for meg!
Vi kom da igår og jeg fikk hilset på besteforeldrene mine (mamma'n og pappa'n til mamma) det var veldig morsomt. Spesielt likte jeg å hoppe på bestfar, selv om han er hyperallergisk mot hunder :P Men han klarte ikke å motstå min sjarm så han satte i gang en skikkelig lek. Kjempe moro altså!

Så senere på dagen dro vi inn til selve jungelen, med andre ord byen. Som skrevet tidligere så er bestefar allergisk så vi kunne ikke kjøre bil med dem, så mamma og pappa tok meg med på bussen. Jeg ble skeptisk til og begynne med og nektet å gå inn i bussen så til slutt måtte pappa bære meg inn i bussen. Først var alt og alle veldig spennende men så syntes jeg at bussturen var litt lang at jeg rett og slett bestemte meg for å legge meg nedpå litt. Mamma ble jo så hoppende glad og roste meg kjempe mye, og jeg elsker ros for da vet jeg at jeg for nom nom!! :) Da vi gikk av bussen måtte vi igjen bli transportert i en annen rar greie som heter T-bane. Ikke noe særlig spennende det heller så jeg bare satte meg ned og nøt turen. Til slutt kom vi til byen. Det var veldig mye folk og veldig mye å snuse så jeg fikk meg en skikkelig sosialiseringstur der. Jeg hilste på andre hunder og mennesker og det var minst 20 folk som stoppet mamma og pappa og spurte om meg. Jeg skjønte ikke helt greia, er ikke jeg bare en vanlig hund da? :)

Dette var da helgen min. Ifølge mamma og pappa har jeg oppført meg helt eksemplarisk og jeg liker å gjøre mamma og pappa stolt :) Veeeeeeel, ihvertfall noen ganger ;)

4 kommentarer:

 1. Du har tydeligvis oppfatta ordet SOSIALISERING, du Jippi! Du besto denne delen med glans, det er sikkert! Så flink du var på buss og trikk, og alt det andre :o)
  Du fikk sikkert innmari mye nom nom!

  SvarSlett
 2. Så flink du var på tur da Jippi! og alle de folka som stoppa?, ja de må du bare venne deg til når du er så vakker som du..det blir nok flere menesker som vil hilse på deg etterhvert ja!

  SvarSlett
 3. Så gøy med bytur, du var flink:-)

  Kommer du på Kongsbergutstillinga i oktober?

  SvarSlett
 4. Jeg synes det er litt slitsomt i byen, for mamma er sååå treig og skal stoppe og snakke med alle. Men det er mye gøy å se på og høre på og SNUSE på. Så er det jo litt kult at det er så mange som vil snakke med oss også da...:)

  SvarSlett